Trappen

EXTERIEUR

[foogallery id="440"]
[foogallery id="447"]
[foogallery id="463"]
[foogallery id="469"]

ONTWERPEN

[foogallery id="507"]
[foogallery id="483"]
[foogallery id="515"]
[foogallery id="486"]
[foogallery id="522"]
[foogallery id="489"]
[foogallery id="493"]

Wie = Edelwerk?

Jonas is de man achter edelwerk. Met een passie en feeling voor hout en een creative input realiseert hij zijn projecten en ontwerpen.

Perfectie en detail zijn kenmerkend voor zijn werk. Hij verzorgt elk project, zowel in communicatie met de klant, prijsafspraken en uitvoering. Er wordt altijd gekozen voor duurzame, kwalitatieve materialen. Zijn woning is ook een kijkwoning die de klanten kunnen inspireren en een idee geven van het vakmanschap dat erachter schuilt. Klanten met interesse of vragen rond hun project zijn welkom bij hem thuis. Neem contact op voor een afspraak.

Wat = edelwerk?

Edelwerk = Interieur & exterieur inrichting,-ontwerp,-realisatie.

Edelwerk specialiseert zich in maatwerk, het op maat en naar de wensen van de klant maken van  o.a. kasten, dressings, inbouwkasten, keukens, wanden, interieuritems, deuren,… noem maar op.

Vaak heeft de klant een concept of onuitgewerkt idee en geven wij advies en staan we bij in het vervolledigen van een passend totaalplaatje.

Wij helpen u graag zowel bij het ontwikkelen, ontwerpen als het realiseren van uw concept. 

U kunt vertrouwen op een persoonlijke en professionele aanpak, gedetailleerde afwerking en correcte prijsafspraak.

Edelwerk blijft bescheiden en bewust klein, net om deze persoonlijke behandeling van klant tot klant te kunnen garanderen.

Heeft u vragen over uw project, contacteer ons gerust.